Ugradnja Auto klime


Auto Klime Ugradnja

Ugradnja auto klime za sve vrste vozila. Klima uređaj se može ugraditi u skoro svaki automobil, bez obzira na model, radnu zapreminu i snagu. Izuzetak su neki stariji modeli automobila sa slabom snagom motora u koje najčešće nije ekonomično ugrađivati klima uređaj. Najbolje je da se informišete da li za Vaš automobil postoji mogućnost ugradnje auto klime.

  • Ugradnja klime na automobile, mini buseve, sanitetska vozila i građevinske mašine. Servis auto klime vršimo najnovijim servisnim stanicama i sertifikovanim rashladnim tečnostima sa dozvolom Ministarstva Republike Srbije.
  • Sve vrste intervencija: zamena hladnjaka klime, popravka ili zamena kompresora, reparacija cevi, creva, popravka električne instalacije.

Zašto Auto klima?

Bitna karakteristika prenosa sunčeve toplote je da sa visokom temperaturom dolazi do zračenja toplote i do prolaska u unutrašnjost vozila na sve površine koje su izložene sunčevim zracima. Toplota iz unutrašnjosti vozila pokušava da izađe, međutim, zbog manje temperature izvora toplote, instrument tabla, sedišta, upravljač i drugih činilaca toplota se zadržava u vozilu. Na ovaj način vozilo izloženo sunčevim zracima funkcioniše kao “toplotna klopka” pa će temperatura u vozilu biti veća od temperature vazduha.

Kada je spoljna temperatura između 30 i 35 °C tada je temperatura u Vašem vozilu:

  • Na metalnim površinama vozila dostiže do 90 °C
  • Na instrument tabli do 100 °C
  • U unutrašnjosti vozila dostiže između 60 i 70 °C

Za sva putnička vozila, koja nemaju fabrički ugrađen klima uređaj moguća je naknadna ugradnja.


Zatražite ponudu za naše usluge

Profesionalnim pristupom poslu koji obavljamo zadobili smo klijente kako u Srbiji tako i u regionu. Klijenti koji koriste naše usluge ugradnje i servisiranja uređaja za transportno hlađenje i usluge servisa auto klime od putničkih vozila do autobusa dobijaju profesionalan pristup po pristupačnim cenama.
Pošaljite upit

Servisiramo sve aktuelne brendove rashladnih uređaja

POMOĆ NA PUTU

Naše mobilne ekipe su Vam na raspolaganju 24 časa, 7 dana u nedelji tokom cele godine.

064 200 800 7