O nama

20 godina sa Vama!


Servis i ugradnja uređaja za transportno hlađenje na dostavnim vozilima. Servis i ugradnja klima uređaja na putničkim i teretnim vozilima, mini busevima i autobusima.


"Termo Mobil" je firma osnovana 2001. godine pod imenom "Autodijagnostik szr Veselin Jeremić" PR, kao prvi servis auto klime u Čačku. „Termo Mobil“ se bavi servisiranjem i ugradnjom Uređaja za transportno hlađenjeja na dostavnim vozilima, servisiranjem i ugradnjom klima uređaja na putničkim i teretnim vozilima, mini busevima i autobusima.

Profesionalnim pristupu poslu koji obavljamo zadobili smo klijente kako u Srbiji tako i u regionu. Klijenti koji koriste naše usluge ugradnje i servisiranja Uređaja za transportno hlađenje i usluge servisa auto klime, od putničkih vozila do autobusa, dobijaju profesionalan pristup po pristupačnim cenama. Profesionalno obučen tim majstora izlazi u susret klijentima kako u našem servisu tako i na terenu 24 časa, 7 dana u nedelji i to tokom čitave godine.

Zašto da radite sa nama?

Vrednosti na kojima se temelji naš uspeh su profesionalnost, uslužnost, poverenje, inovativnost, ekonomičnost i razumevanje potreba naših partnera i klijenata. Pored usluge ugradnje našim klijentima pružamo usluge servisa i održavanja.


Termo Mobil usluge

Zatražite ponudu za naše usluge

Profesionalnim pristupom poslu koji obavljamo zadobili smo klijente kako u Srbiji tako i u regionu. Klijenti koji koriste naše usluge ugradnje i servisiranja uređaja za transportno hlađenje i usluge servisa auto klime od putničkih vozila do autobusa dobijaju profesionalan pristup po pristupačnim cenama.
Pošaljite upit

Servisiramo sve aktuelne brendove rashladnih uređaja

POMOĆ NA PUTU

Naše mobilne ekipe su Vam na raspolaganju 24 časa, 7 dana u nedelji tokom cele godine.

064 200 800 7