Servis Održavanje


Thermo King Servis

Thermo King Servis

Posebnu pažnju posvećujemo uslugama servisa Thermo King uređaja. Visoko specijalizovan tim majstora sa završenim obukama i seminarima za rashladne sisteme na vozilima više od 20 godina uspešno pruža usluge svojim klijentima u regionu i šire na obostrano zadovoljstvo.

Usluge servisa pružamo u našem servisu u Čačku i na terenu do 200km. Servis pružamo 24 sata 7 dana u nedelji u toku cele godine. Ugrađujemo originalne rezervne delove sa garancijom od 2 godine.

Saznajte više
Auto Klime Servis

Auto klime Servis

Servis auto klima za sve vrste vozila. Redovan servis i održavanje auto klima i zamena rashladne tečnosti. Redovnim održavanjem produžićete radni vek auto klime.

Svrha dezinfekcije auto klime je uklanjanje bakterija, virusa i neprijatnih mirisa iz ventilacionih kanala. Tretman dezinfekcije vršimo profesionalnom servisnom opremom koja daje izuzetne rezultate u borbi protiv štetnih mikroorganizama i ostavlja svežinu u vašem vozilu.

Saznajte više

Zatražite ponudu za naše usluge

Profesionalnim pristupom poslu koji obavljamo zadobili smo klijente kako u Srbiji tako i u regionu. Klijenti koji koriste naše usluge ugradnje i servisiranja uređaja za transportno hlađenje i usluge servisa auto klime od putničkih vozila do autobusa dobijaju profesionalan pristup po pristupačnim cenama.
Pošaljite upit

Servisiramo sve aktuelne brendove rashladnih uređaja

POMOĆ NA PUTU

Naše mobilne ekipe su Vam na raspolaganju 24 časa, 7 dana u nedelji tokom cele godine.

064 200 800 7