Ugradnja uređaja za transportno hlađenje

Transportno hlađenje vozila


Transportno hlađenje vozila - ugradnja uređaja za transportno hlađenje, termoizolacija kombija, komore za vozila, atestiranje hladnjače na vozilima, servis za transportno hlađenje su usluge koje "Termo Mobil" pruža klijentima na tržištu Srbije.

U ponudi imamo rashladne Nemački uređaj "Konvekta" sa ATP sertifikatom i garancijom od minimum 2 godine. Termo Mobil vrši poažljivo odabir agregata za režim temperature od -20 do +25C.

Baterijski uređaji

Baterijski uređaji

sopstveni pogon na 12V/220v


Originalno tehničko rešenje omogućava laku i jednostavnu montažu na svim tipovima vozila, a bez povezivanja uređaja na pogon motora vozila, te je tako sam rashladni uređaj nezavisan u radu od rada pogonskog motora. Mogućnost montaže ovih uređaja na vozilima na kojima ne postoje uslovi za montažu klasičnog kompresorskog nosača čine ih jedinstvenim rešenjem.

Rashladni uređaji Direct drive

Rasladni uređaji

Direct drive (preko motora vozila) 220V/380V


Najzastupljenija kategorija rashladnih uređaja na našem tržištu je upravo ona u koju spadaju uređaji na pogon preko motora vozila na koji se montiraju. Radi se o uređajima predviđenim za rad na pick-up i kombi vozilima, ali i na vozilima sa nadogradnjama i odlikuje ih jednostavna i laka konstrukcija, kao i niski troškovi eksplatacije. Prilikom montaže uređaja povezivanje na pogonski motor vozila vrši se putem nadogradnje posebnog kompesorskog nosača. Upravljačka kontrola je jednostavna i instalira se u vozačkoj kabini. Isparivačka jedinica je locirana u tovarnom prostoru na poziciji udaljenoj od zadnjih vrata, a kondenzatorski blok se nalazi na frontu vozila, odnosno nadogradnje u maski koja ima ergonomski dizajn.

Termoizolacija

Termoizolacija

Dostavnih vozila


Termoizolacija i komore za vozila su izrađene od sertifikovanih materijala za prevoz hrane. Nudimo visoko kvalitetnu izradu sa garancijom do 10 godina.


Zatražite ponudu za naše usluge

Profesionalnim pristupom poslu koji obavljamo zadobili smo klijente kako u Srbiji tako i u regionu. Klijenti koji koriste naše usluge ugradnje i servisiranja uređaja za transportno hlađenje i usluge servisa auto klime od putničkih vozila do autobusa dobijaju profesionalan pristup po pristupačnim cenama.
Pošaljite upit

Servisiramo sve aktuelne brendove rashladnih uređaja

POMOĆ NA PUTU

Naše mobilne ekipe su Vam na raspolaganju 24 časa, 7 dana u nedelji tokom cele godine.

064 200 800 7