Servis Auto klime


Auto Klime Servis

Servis auto klima za sve vrste vozila. Redovan servis i održavanje auto klima i zamena rashladne tečnosti. Redovnim održavanjem produžićete radni vek auto klime.

  • Redovan servis auto klima i zamena rashladne tečnosti, zamena ulja u kompresoru, vakumiranje, čišćenje sistema od vlage. Provera rada klima uređaja vrši se na svake 2 godine, a na vozilima starijim od 10 godina preporučujemo servisiranje svake godine. Redovno servisiranje klima uređaja u vozilima traje do 30 minuta.

Dezinfekcija Auto klime

Svrha dezinfekcije auto klime je uklanjanje bakterija, virusa i neprijatnih mirisa iz ventilacionih kanala. Tretman dezinfekcije vršimo profesionalnom servisnom opremom koja daje izuzetne rezultate u borbi protiv štetnih mikroorganizama i ostavlja svežinu u vašem vozilu.

Auto Klime Servis

Profesionalno čišćenje klime je najefikasnije i najzdravije za Vas i osobe koje vozite. Razni sprejevi, pene i druga priručna dezinfekciona sredstva će u nekim slučajevima pomoći, u drugima neće. Samostalno čišćenje klime može dovesti do raznih komplikacija, najpre nepravilnom upotrebom sredstava za dezinfekciju gde može doći do uništavanja veoma bitnih delova auto klime.

  • Dezinfekcija auto klime od bakterija traje u proseku, zavisno od tipa vozila, oko 30 minuta.

Zatražite ponudu za naše usluge

Profesionalnim pristupom poslu koji obavljamo zadobili smo klijente kako u Srbiji tako i u regionu. Klijenti koji koriste naše usluge ugradnje i servisiranja uređaja za transportno hlađenje i usluge servisa auto klime od putničkih vozila do autobusa dobijaju profesionalan pristup po pristupačnim cenama.
Pošaljite upit

Servisiramo sve aktuelne brendove rashladnih uređaja

POMOĆ NA PUTU

Naše mobilne ekipe su Vam na raspolaganju 24 časa, 7 dana u nedelji tokom cele godine.

064 200 800 7